Skocz do zawartości

Czy wydech od przedlifta pasuje do polifta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam bmw 120 i 170 km e82 coupe chciałbym dołożyć końcowy układ wydechowy dla lepszego dźwięku w linku poniżej znalazłem fajny wydech lecz nie jestem pewien czy pasuje on do mojego modelu, lub czy ktoś na tym forum może coś innego polecić ??

https://www.wydechowe.pl/index.php?route=product/product&path=272&product_id=847

Opublikowano
W życiu bym nie wydał tyle kasy na głupi wydech.....Wolałbym zainwestować w naprawę lub doposażenie. No ale skoro lubisz to może wywal kata itp i będzie tak jak te małolaty co nie słyszą własnych myśli tak im wydech hałasuje.
Opublikowano
  • Autor
Coś muszę jeszcze pomyśleć nad tym wydechem, bo właśnie nie chcę żeby łeb urywało tylko fajny pomruk był, noo ale 3 k trochę właśnie za dużo do 1000 zł jeszcze spoko
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wyglada na wydech zbudowany na bazie 135i. Mialem ori wstawiony w syna 120i i brzmial rewelacyjnie do tego stopnia iz przy sprzedazy zostal zdemontowany i czeka na nastepna benzyne. Nisko, basowo, w 4ro cylindrowcu brzmial jak 3.0i.
Opublikowano
  • Autor

No to mega, o cos takiego mi chodziło, ale tam Pan miał tylko końcowy układ wydechowy czy cały ? bo przyznam że boję się ruszać głębiej są te sondy i nie wiem do końca na ile można sobie pozwolić.

A może chce go Pan sprzedać czy raczej nie za bardzo ? szukam już jakiś czas ale trudno o coś konkretnego w przyzwoitej cenie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sam koncowy, odciety za lukiem ramy pomocniczej. Syn absolutnie prosil aby nie sprzedawac wiec lezy i czeka. :D Temat praktycznie nie osiagalny, mi sie udalo kupic w uk jakis czas temu.
Opublikowano
  • Autor
wielkie dzięki za informacje, coś na pewno poszukam a temat rzeczywiście trudny do ogarnięcia ale mam przynajmniej taki zarys. :cool2: