Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Problem taki, że Pani mi wyjechała z bocznej i lekko w nią przyłożyłem. Lekko na tyle, że zderzak lekko porysowany z prawej i na środku, żadne pęknięcia, wyrwania itp. Już z OC naprawione, ale na trasie wyszło, że tempomat nie działa. CC-ID 3, Active Cruise Control, ikonka tempomatu z wykrzyknikiem. Radar na swoim miejscu, trzyma się prawidłowo, nie dostał strzała. Co to kurde i jak sobie z tym poradzić?

PS: zapomniałem dopisać, że zbiegło to się z jakimś błędem automatycznej skrzyni biegów. Przed założeniem zderzaka, musiałem podjechać pod garaż i wtedy samochód przy zmianie pomiędzy biegami D R i P dziwnie szarpał, jakbym dodawał mu gazu i jednocześnie wsadzał bieg. Pojawiło się też na ekranie duże kółko zębate. Jakbym nie trzymał hamulca to bym wyrwał w ścianę. Po zgaszeniu i odpaleniu auta problem ze skrzynią zniknął.

Pozdrawiam