Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przez sprawdzeniem pod komputerem zapytam tutaj może ktoś ma pomysł o co może chodzić

Mam lekkie drganie silnika na zimnych obrotach, a podczas przyspieszenia z niskich obrotów lekko się dławi jakby łapie z opóźnieniem, na większych obrotach nie ma z tym problemu

Dodatkowo wczoraj podczas mocnego dociśnięcie w okolicy 6000 obrotów wyskoczył błąd o niepełnej mocy silnika, zgasiłem odpaliłem i problem zniknął, check niczego nie pokazuje

Podczas jazy jest okej, ale czuć przy wciskaniu czy wyprzedzaniu takie opóźnienie w ‚załapaniu’

Czy to może mieć coś ze sobą wspólnego?

Jakieś pomysł, bo po przejrzeniu forum sugestie wielu różnych błędów/problemów

BMW 528i

N52 3.0 258km benzyna 2010 rok USA

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Odwrotna kolejność.

Pierw zczytaj bledy a później zadawaj pytania. Mamy wymyślać co moze byc nie tak? Ludzie zaczna pisac to lub tamto a ty później, ze wszyscy ch.. wiemy bo wg. kompa to co innego. :mrgreen:

🙃🙃

Opublikowano
W weekend nie mam bardzo opcji żeby to zrobić niestety dlatego zapytałem tutaj czy może ktoś ma lub miał coś podobnego i chce się podzielić co to może być i w co celować ;)