Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam nadzieję że znajdzie się ktoś to zaradzi na mój problem. A więc tak jak w temacie po zmianie foteli że zwykłych na sporty świecą się obie kontrolki air bag + pasy. Po sprawdzeniu błędów figurują trzy 9400 93ae 93af. Możliwe jest że piny są inaczej ułożone w kostkach ? czy gdzie indziej leży problem ?

Pomóżcie w potrzebie :cry:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie wrzucaj samych kodow bledow. Nikt nie ma czasu szukac tlumaczenia. Blad+Opis.

Jakie auto? Lci? Prelci? Jakie fotele? Lci, prelci?

Opublikowano

Sorki :) Pacjent e91 LCI natomiast fotele z pre LCI

9400- Seat occupancy detector, passenger, incorrect type

93AE- Side airbag, drivers side, rear

93AF- Side airbag, passengers side rear

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeciez wszystko jest dokladnie napisane gdzie problem. Kodowales cos?
Opublikowano
no tak jasno opisane błędy tylko że podobno to wszystko miało przebiegać plug and play a tak nie jest. I stąd moje pytanie. Jeżeli potrzebne tylko kodowanie to prosiłbym o nakierowanie jeżeli są potrzebne innee kroki to jakie ? Sorki ale w tym temacie jestem nemo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fotele nigdy nie sa plug&play, szczegolnie prelci do lci, w lci masz zaglowki aktywne dla przykladu. Pierwszy blad to jest mata, musisz ja odlaczyc i wykodowac. Dwa pozostale sa nietypowe, nie moga wskoczyc po wymianie foteli, dotycza tylnych drzwi, poduszek w drzwiach....
Opublikowano
Druga sprawa wiązka fotela pre LCI a LCI jest inna jeśli chodzi o grzanie, pompowanie itd. Jeśli chodzi o Piny mnie się raz zdarzyło, że Pin od wtyczki airbag się lekko wygiął