Skocz do zawartości

czy było 2,5L w chromie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w takim razie chyba cholernie ciężko znaleść bo się rozglądam od jakiegos czasu i nie widziałem ani jednej sztuki , nawet padaki (na niemieckim rynku)
marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
w takim razie chyba cholernie ciężko znaleść bo się rozglądam od jakiegos czasu i nie widziałem ani jednej sztuki , nawet padaki (na niemieckim rynku)

Jakos slabo szukales - shadow line imho jest rzadkie. Chyba, ze chodzi Ci o cos innego niz listwy :D

Oto prawie pierwsze w brzegu 325i z mobile

http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&id=11111111203856138&

Opublikowano
no patrz hehe , ale to aut i 4 furtki . Chodziło mi raczej o coupe i man w chromie
Opublikowano

to z kolei jest ETA :lol:

fakt , cabrio jest duzo . Ale jest tak jak mówie ... o coupe w chromie z 170cio konnym motorem jest ciężko

Opublikowano
to z kolei jest ETA :lol:

fakt , cabrio jest duzo . Ale jest tak jak mówie ... o coupe w chromie z 170cio konnym motorem jest ciężko

Rzeczywiscie eta :) Ale przegladajac mobile regularnie na pewno sie trafi. A wniosek nasuwa sie sam - wlasciciele nie zamierzaja sie z 325i coupe rozstawac...

Opublikowano
bo to najlepsze i najbardziej udane bmw e30 ... choc daleko po m3 e30 :mrgreen: