Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto 650i. Wrzucam filmik. Będę wymieniać rolki i paski i myślę co z kołem bo trochę nim rzuca. Widać na rolce przy nim ze pasek o 1mm przesuwa się. Wibracji nie ma na aucie. Wiadomo lepiej zmienić ale nowe kolo tanie nie jest a może tak musi być?

https://youtu.be/jkIyL2OYzm0

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
Sprawdź czy guma nie jest przyparciała lub popękana na kole. Jeżeli nie to zostaw. Też przy wymianie pasków i rolek sie zastanawiałem co z kołem, ale złapałem je i zacząłem srpawdzać luzy, nie było żadnego minimalnego luzu, a koło po odpaleniu podobnie jak u Ciebie ten 1mm przesuwa się. Gdzieś kiedyś czytałem że koło tak chodzi. Najważniejsze to sprawdź jak zrzucisz paski czy koło nie ma luzu
Opublikowano
Kupilem nowe koło pasowe dzis wymieniłem i bicia nie ma temat do zamknięcia
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b