Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czesc, od niedawna jestem posiadaczem BMW 323 2,5L i zauwazylem ze wolno sie rozpedza do 3000obr dopiero powyzej jest duzo znaczna ruznica czy to jest normalne czy moze to byc spowodowane jakimis czynnikami?
Opublikowano
czesc, od niedawna jestem posiadaczem BMW 323 2,5L i zauwazylem ze wolno sie rozpedza do 3000obr dopiero powyzej jest duzo znaczna ruznica czy to jest normalne czy moze to byc spowodowane jakimis czynnikami?

raczej do 3000 to sie dobrze diesle rozpedzaja:) albo v12. wiekszosc 4 i 6 cylindrowcow idzie dobrze pow 3tys a 4 cyl to jeszcze wyrzej nieraz np. moj is od 3,5-4 tys dopiero naprawde "jedzie"

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
Potwierdzam to co kolega pisał. Moja też idzie od 3000 tys obrotów. Ale miałem ostatnio problem bo auto łapało lewe powietrze przez gume za przepłtwomierzem i bardzo zamulał na niższych obrotach. Po wymianie jest ok.
BMW forever!!!