Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie zgłupiałem dziś , BMW G11 ,E-sysy 3.3.0 i Launcher PRO 2.8.2 po dokodowaniu wyposażenia webasto zgineła linia Flexray i komunikacja dla wszystkich modułów na niej, czy to możliwe aby zwykłe kodowanie doposażenia webasta które chodzi na LIN mogło wyłączyć inną magistralę danych >? zwracam się do mądrzejszych o pomoc , to G11 nie dało się szczytać po SVT- cafd code zrobiłem przez "Read Ecu"

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spotkałem się z takim problemem , nawet go rozwiązałem w bmw G01

zaprogramuj bramkę BDC napisz nowe SVT ESYS

i wszystko powróci , w zasadzie to wszystkie moduły Flexray powinny mieć ten sam poziom integracji , ale już po bdc wszystko się naprawi

Opublikowano
masz rację kiedyś zwróciłem na to uwagę że był różny elevel ... dla tych modułów

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie mogę sobie z tym poradzić ,jak stworzyć nowe SVT skoro po Read SVT otrzymuję- Generate SVT ist Failed (C105) , czytając po Read ECU - BDC nie ma na liście , gdzie czytać to SVT do generowania ? :mad2:

kodowanie , diagnostyka

531 967 978