Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Po jesiennej aktualizacji oprogramowania Apple CarPlay zaczął zrywać połączenie i/lub zawieszał się. Ktoś ma podobne problemy? W sumie w niczym to nie przeszkadza, bo przełączam sie na BT i wszystko bangla, nie mniej chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś tu jest lepiej zorientowany w temacie, bo rozmowa w serwisie utknęła na czekaniu na aktualizację która może (z naciskiem na "może") rozwiąże problem.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Nie pomogę Ci, ale ważne jest jakiego iPhone'a masz... Jak 12 to kaplica. Dowiedziałem się od gościa co 20 lat jest w serwisie BMW, że BMW leje na Appla po tym jak Apple oszukał BMW na licencjach i żeby pod żadnym pozorem nie mieć iPhone'a 12 bo trochę potrwa ("za karę") zanim BMW coś z tym zrobi. Problemy z iPhonem to już miałem za czasów F10 w 2016 roku, gdzie czekałem na nowe update'y po 1/2 roku jak kupiłem sobie nowego iPhone'a tyle, że tam bluetooth się rozłączał losowo z dość dużą częstotliwością, więc widać, że jest coś na rzeczy. Android jest natomiast obsługiwany właściwie od razu.