Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie gniewaj się ale to E83 w manualu jest już blisko F25 z tą skrzynią. F25 to już inny świat :) Oczywiście to tylko moja prywatna opinia.
Opublikowano

Nie no co Ty.

Nie znam sie na bmw a żonie się podoba i dlatego pytam.

Czyli f25 lepiej juz szukać?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Przejedź się jednym i drugim, sam zobaczysz o czym piszę.
Opublikowano (edytowane)

Auto sprzedaje profesionalista,sprzedawana przez niego e87 po 3 szkodach i korekcie jest opisana kilka tematów niżej

bmw e87 118d WBAUD71040PD91707

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-1-2-0d-automat-177km-nowy-rozrzad-aso-skora-navi-cena-za-przebieg-i-stan-ID6DzXBc.html?#gallery-open

Edytowane przez szybki4450
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

F25 i E83 to jednak dwa różne światy (miałem prawie nową X3 E83, teraz F25 LCI). Lata robią swoje, stylistyka i technika poszła mocno do przodu.

Pierwsze F25 w manualu już naprawdę mocno potaniały, ceny całych, nie uszkodzonych do naprawy golasów od 45 tyś. się zaczynają (głównie amerykanki), ale to zupełnie inny model w porównaniu z E83.

Jednakże taka czarna E83 w M pakiecie, na pomalowanych na czarno felgach 17" z młodszej F25 może naprawdę się podobać. Szkoda jedynie, że nie ma ksenonów.

Benzyna zamiast krwi...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jakby pięknie E83 nie wyglądała to po jeździe mija cały urok :) Właśnie E83 to moje najgorzej wspominane BMW.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Patrząc przez pryzmat BMW, rzeczywiście, ale w porównaniu z innymi suvami, jednak przyjemnie prowadzące się auto. Chyba, że ktoś nie lubi tak twardego zawieszenia. W tamtym okresie, szukając suva, sprawdzałem w salonach inne marki, ale po wizycie u Sikory i przejażdżce X3, BMW wygrało ( sentyment do marki też miał w tym oczywiście udział).

Ja mam do E83 bardzo duży sentyment. Miałem ją niecałe 6 lat, ponieważ w tym czasie zostałem ojcem dwóch synów i dzielnie służyła jako typowe auto rodzinne, wózki itp. Teraz ma ją znajomy emerytowany górnik, który używa jej jako auta weekendowego i ma dopiero około 110 tyś. przebiegu :D

Benzyna zamiast krwi...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zgadzam się z tym :)