Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 10lat uzywałem tylko inpy do e39 teraz nabyłem jeszcze 650i e63 i tego modelu w inpie nie mam, z silnikiem udaje mi sie nią połaczyc bo X5 np jest ale juz z airbag nie w związku z tym zainstalowalem iste + nawet po polsku ale pomijajac ze zamula niesamowicie to nie moge za nic znalesc poporstu modułu airbag aby zczytac błedy i je skasować, udało mi sie wejsc gdzies gdzie byly wszystkie bledy np zarowek itp i wykasowac ale tam airbag nie było.

ktos podpowie gdzie wejść aby usunac błedy airbag?

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W INPA model E63 , to model e60 , wchodzisz w e60 i masz wszystko nawet po angielsku , być może masz bardzo starą inpe 3.0.1 do e39 ok ale nawet tam jest e60

e6x (bez e65, e66) , ale nie ma danych dla modeli po 2006roku

w modelach po 2005/ xx dokładnie nie pamiętam miesiąca , nie ma już 5modułów poduszek z SIM ,

jest jeden moduł ACSM i tam masz wszystkie błędy

tak samo w ISTA też jest moduł ACSM

Opublikowano
ogarnałem dzis, zaisntalowalem INPE EA i tak sa nowsze modele, tyle ze po niemiecku a jak wgram spolszczenie to znow w zakladce e60/e63 nic nie ma, niemniej jednak połaczyłem sie z modułem airbag i mam bład ktorego nie da sie usunac do tyczacy izolacji kabla plusowego cos tam, generalnei chodzi o ta pirotechnike musze zajrzec do bagaznika czy cos sie nie poluzowało
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b