Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z hamulcem ręcznym. Wogóle nie łapie. :mad2: Sprawdziłem że linki się poruszają więc domyślam się że potzrebny jest jakiś naciąg albo wymiana szczęk , w każdym bądź razie muszę zdjąc bęben. Jak tego dokonac. :modlitwa:
Opublikowano

Czasem jak wejde do Zrob To sam i czytam takie posty jak Twoj...............to mysle , ze to co wiekszosc szarych urzytkownickow zycia mysli, to prawda

( BMW i malo rozgarniety, cwaniak co mozg wysyla jemu dwa sygnaly jak jedzie GAZ! i HAMUJ!) popatrz czego tycza sie posty w Tym Dziale!

pewnie ktos wie, ale proiponuje w koncu zrobic porzadek i ni epomagac takikm jak Ty-moze w ten sposob rusza w koncu glowa

brak mi slow............... :modlitwa: :mad2: :duh: a na koniec sie rozplacze :cry2:

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

:doh: :doh:

Opublikowano
sam cwaniaku jesteś mało rozgarnięty a skoro drażnią cie takie posty to zamiast udzielać się na forum BMW klubu wejdź sobie na pudelek.pl i mam dla ciebie radę na przyszłość jeżeli nie masz zamiaru pomóc to nie udzielaj się wogóle, bo ludzie chcą czytać wskazówki jak coś zrobić a nie wymądrzanie się i drwienie z innych..... :nienie: :naughty: :dance:
Opublikowano

Piotrek735, Paweł Sitek ma racje, bo to forum ma inne zastosowanie...

juz miałem dać Ci ostrzezenie ze wzgledu na zachowanie, ale daje Ci szanse... przenosze do mechaniki...

PS. Paweł dzięki za pomoc i rob tak dalej, jedynie moze mniej komentuj...

THX :wink:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Ok prezesie sorry że się uniosłem ale jestem tu nowy a pozatym naprawdę potrzebowałem informacji na temat rozbiórki tego bębna. Teraz już wiem "szukajcie a znajdziecie....". Tylko że można to było przekazać w bardziej kulturalny sposób a nie od razu od "cwaniaków i mało rozgarniętych...