Skocz do zawartości

325i - troszke muli w górnych obrotach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje 325i e36 troszeczke muli w gornych zakresach obrotow ( teoretycznie tam powinna byc najmocniejsza) czym to moze byc spowodowane

(zaznaczam ze auto nie jeździlo zimom i nie krecone bylo przez dluzszy czas powyzej 3tys obr/min , moze to byc dlatego ???)

Opublikowano

Mam podobny problem, zawsze autko wkrecalo sie ladnie od 4 tys a teraz jakby cos przycinalo ... po odpuszczeniu gazu i ponownym wcisnieciu jest lepiej... moze mi sie wydawac??? filtr oleju olej i filtr powietrza wymienilem czekam na filtr paliwa.... moze byc cos jeszcze?? dodam ze silnik pracuje bardzo dobrze, obroty nie skacza....aaa i jeszcze jedno, spalanie troszeczke poszlo w gore

POZDRAWIAM

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

Mam podobny problem, zawsze autko wkrecalo sie ladnie od 4 tys a teraz jakby cos przycinalo ... po odpuszczeniu gazu i ponownym wcisnieciu jest lepiej... moze mi sie wydawac??? filtr oleju olej i filtr powietrza wymienilem czekam na filtr paliwa.... moze byc cos jeszcze?? dodam ze silnik pracuje bardzo dobrze, obroty nie skacza....aaa i jeszcze jedno, spalanie troszeczke poszlo w gore :modlitwa:

POZDRAWIAM

B-bardzo M-mądry W-wybór