Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zauwazylem ostanio maly problem z nawiewami, po odpaleniu silnika jak wlanczaja sie nawiewy automatycznie dodam ze mam climatronik slychac z nawiewow dziwne odglosy, oprocz tego od strony pasazera bardzo slaby jest nawiw na szybe boczna czy tak jest u wszystkich czy tylko u mnie prosze o pomoc

Opublikowano

czesc mam to samo.Slychac jakby taki odglos zalaczajacego sie silniczka i nie wiem co to jest ?Najglosniej przy zimnym silniku.Jak jade stala predkoscia to proaktycznie nic sie nie dzieje,dopiero jak zaczynam hamowac silnikiem i auto zwalnia to tez troche slychac.Wszystko dziala OK. Co to moze byc????

pozdr

Opublikowano
Witam

zauwazylem ostanio maly problem z nawiewami, po odpaleniu silnika jak wlanczaja sie nawiewy automatycznie dodam ze mam climatronik slychac z nawiewow dziwne odglosy, oprocz tego od strony pasazera bardzo slaby jest nawiw na szybe boczna czy tak jest u wszystkich czy tylko u mnie prosze o pomoc

Moze chodzi wam o silniczki sterujace kierunkami nawiewu ? po zgaszeniu autka tez ten dzwiek wystepuje ? (zamyka klapy)

Xdrive

Koder