Skocz do zawartości

bledy kontrolki nie wiem co znacza;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam jeszce pytanko swieca mi sie kontrolki E D i EML dodam ze samochod byl robiony cisnienie jest OK wszystkie oleje wymienione silniczek mruczy jak mlody kot co z tym zrobic?
Opublikowano
Witam kontrolka EML jest to tzw kontrolka sprawdzenia tak jak kolega napisal przepustnic a co za tym idze sterowania komputerow i zasilania ich czasami zdarza sie ze jak masz slaby aku samochod zapali a kontrolka sie pali poniewaz nie bylo wystarczajaco pradu zeby to wszystko zasilic w zimie tez czesto lubia sie przyciac ale to zima trzeba zgasic i zapalic ponownie jezeli wszystko jest dobrze powina zgasnac jezeli nie cos masz z przepustnica jedna badz druga albo komputerami kontrolki E jest to oznaczenie ze skrzynia pracuje w trybie jazdy tzw Ekonomicznej masz jeszcze przelacznik przy skrzyni gdzie masz trb jazdy S i M jak go przelaczysz zmienisz tryb jazdy Sportowy badz tzw zimowy czyli M a kontrolka D oznacza ze masz wlaczony bieg jazdy do pzrodu miejski PzdrMIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA