Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jestem nowy na forum i przymierzam się do zakupu nowego auta. Jestem mocno zainteresowany egzemplarzem z linku poniżej:

BMW E91

Ogólnie wygląda spoko, jeśli chodzi o historię to też jest raczej w porządku, ale cena... Wiem że wg. regulaminu nie można o niej dyskutować, ale jednak o nią się tu rozchodzi. Sporo kasy. Oczywiście jakaś negocjacja wchodzi w grę, ale czy warto kupować takie auto za taką cenę?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano
ciężko by mi było przeżyć że kwota nie mała za to autko a fotele zwykłe,,, wiem że można zmienić :mad2: ale w tej kasie poszukać lepiej aby miała co się chce, no chyba że Ci obojętne
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za tak dobrze wyposażone e91 320d zakładając że z prawdziwym przebiegiem i bezwypadkowe to absolutnie normalna cena, jeśli Ci się uda stargować powiedzmy do 35 to zabieraj. Akurat ostatnio miałem klienta na taka pod zamówienie i wcale lekko nie było żeby kupić dobrą sztukę.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dla mnie za droga jak na manual.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie każdy chce manual, mój klient zaznaczył że ma być tylko manual i bez Xdrive.