Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Mam pytanie do posiadaczy pakietu/wersji M Sport, lub posiadających wiedzę n/t temat. Jak wyglądają u was kratki od halogenów i czy macie za nimi kanały/tunele powietrzne skierowane na przednie koła? Nadmienię, że auto którym jeżdżę ma body-kit i hample „M”. Mam wrażenie, że zostałem oszwabiony, chyba że elementy o które pytam występowały tylko w eMce 140i?
Opublikowano

Nie wiem o co dokładnie chodzi ale ja nie mam M pakietu w 118i i mam takie tunele kierujące strumień powietrza na przednie tarcze.

Może mylę temat i tunele o których piszesz to coś innego, w takim razie przepraszam.

Opublikowano
Nie kolego, nie mylisz się. Jest to tylko kolejny przykład, że BMW to gnoje i kantują na każdym kroku. Mam wszystkie M-Pakiety, a w sumie ważnej rzeczy nie zamontowali. Poradzę sobie z wyrównaniem tego, koszy niewielki. Tak samo jak wnętrze „Indywidual” wykonane we własnym zakresie za 1/3-1/4 kwoty z cennika, a zrobione z duuużo lepszych materiałów i faktycznie jest to bardzo „indywidual” :wink: Ja wiem, że jak pierdzieć to grubo, ale bez przesądu, to tylko „1”, która w obecnej generacji „dogoniła” konkurencję z VieśWagena... :lol:
Opublikowano
Nie kolego, nie mylisz się. Jest to tylko kolejny przykład, że BMW to gnoje i kantują na każdym kroku. Mam wszystkie M-Pakiety, a w sumie ważnej rzeczy nie zamontowali. Poradzę sobie z wyrównaniem tego, koszy niewielki. Tak samo jak wnętrze „Indywidual” wykonane we własnym zakresie za 1/3-1/4 kwoty z cennika, a zrobione z duuużo lepszych materiałów i faktycznie jest to bardzo „indywidual” :wink: Ja wiem, że jak pierdzieć to grubo, ale bez przesądu, to tylko „1”, która w obecnej generacji „dogoniła” konkurencję z VieśWagena... :lol:

Miałem ostatnio swoje auto w naprawie blacharsko lakierniczej w Inchcape i dostałem nową 1 w Mpakiecie. I tak sobie myślę o tym co napisałeś o tym doganianiu, ja bym nie kupił. Prowadziło się to to zupełnie inaczej.