Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, jest to mój pierwszy post na forum dlatego wypada się przywitać.

Obecnie jestem posiadaczem BMW E46 Compact (n42b18) i jestem na prawdę zadowolony, jednak w najbliższym czasie chciałbym zmienić autko na troszkę młodsze. Nie ukrywam, bardzo ciężko było podjąć ostateczną decyzję..miało być e60, ale w ostatnim czasie stwierdziłem, iż chcę pozostać przy 3. Decyzja zapadła. Model E90 bądź E91 do tematu podchodzę jednak z chłodna głowa, dlatego mam kilka pytań. Oczywiście dużo czytam różnych opinii lecz chciałbym usłyszeć także waszą. Pozwolę sobie wypisać pytania w formie podpunktów.

-Jakie są najlepsze silniki wg was w tych modelach i na czym głównie mam się skupić? (może być diesel bądź benzyna)

- Interesuje mnie tylko i wyłącznie skrzynia automatyczna. Czy są z nią problemy?

- Budżet jaki mam przygotowany to 28-34 tys zł. Czy w tych pieniądzach uda mi się kupić fajny egzemplarz z rocznika 2007-2010

- i takie luźnie pytanie . czy polecacie?

Z góry dziękuje za odpowiedź wszystkiego dobrego dla was :)

Opublikowano
Wszystko to było setki razy poruszane, szkoda że nie chciało ci się nawet przescrollować tego działu zanim założyłeś nowy temat.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.