Skocz do zawartości

Pomoc przy zakupie E90,E91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie, jest to mój pierwszy post na forum dlatego wypada się przywitać.

Obecnie jestem posiadaczem BMW E46 Compact (n42b18) i jestem na prawdę zadowolony, jednak w najbliższym czasie chciałbym zmienić autko na troszkę młodsze. Nie ukrywam, bardzo ciężko było podjąć ostateczną decyzję..miało być e60, ale w ostatnim czasie stwierdziłem, iż chcę pozostać przy 3. Decyzja zapadła. Model E90 bądź E91 do tematu podchodzę jednak z chłodna głowa, dlatego mam kilka pytań. Oczywiście dużo czytam różnych opinii lecz chciałbym usłyszeć także waszą. Pozwolę sobie wypisać pytania w formie podpunktów.

-Jakie są najlepsze silniki wg was w tych modelach i na czym głównie mam się skupić? (może być diesel bądź benzyna)

- Interesuje mnie tylko i wyłącznie skrzynia automatyczna. Czy są z nią problemy?

- Budżet jaki mam przygotowany to 28-34 tys zł. Czy w tych pieniądzach uda mi się kupić fajny egzemplarz z rocznika 2007-2010

- i takie luźnie pytanie . czy polecacie?

Z góry dziękuje za odpowiedź wszystkiego dobrego dla was :)

Opublikowano
Wszystko to było setki razy poruszane, szkoda że nie chciało ci się nawet przescrollować tego działu zanim założyłeś nowy temat.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.