Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na ten problem.

Czy da się wyjąć przetwornice bixenon skretny bez wyjmowania całej lampy?

Czy do skrętnego pasuje taka jak do zwykłego?

Opublikowano

Czy się da bez wyjmowania lampy,to już sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie.Ja mam x3 F25 i u mnie się da,ale ja mam przetwornice od spodu lampy,u ciebie jest z boku od wewnętrznej strony auta i sam musisz sobie odpowiedzieć czy wsadzić tam rękę i dasz radę odkręcić trzy śrubki.Co do drugiego pytania,to nie patrz czy jest od xenona skrętnego,czy nie.Po prostu musi mieć taki sam numer.Najlepiej zadzwon do ASO tam ci powiedzą jaki nr. pasuje do twojego auta,bo w ktoryms roku byla zmiana numeracji czesci i moga pasowac dwa numery.Przetwornica wygląda,jak na zdjeciu zlokalizuj w lampie i ocen czy dasz rade bez wyciagania lampy i tyle

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka62807427d93ecaa16543005a01fc09b.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem będzie trudno wykręcić dolna 3 śrubkę ale może ktoś zna jakiś patent. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

@Stolar79 a wiesz może jak wypiąć tą wtyczkę od przetwornicy? Spróbuję sprawdzić najpierw na nowej bez rozkręcania połowy auta.