Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ma problem z z rozładowywaniem akumulatora w bmw e90 320i pobór prądu 3.21 sprawdziłem bezpieczniki po wyjęciu bezpiecznika nr f36 auto się usypia i spada pobór do 0.40

bezpiecznik odpowiada jak z neta wyczytałem za cas może ktoś podpowie dla czego tak się dzieje i co mogę dalej sprawdzić żeby nie pobierał mi prądu czy wymiana casa

gdy z po nocy włożę kluczyk słychać tykanie w liczniku ale tylko po nocy lub po dłuższym postoju

Edytowane przez krystianma95
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na pewno o dobrym bezpieczniku piszesz? Tu masz rozpiskę gdzie jest F35. On jest tylko do DSC.

Screenshot-20201125-075533199-1.jpg

A tu schemat

Screenshot-20201125-075502907-1.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
F36 jest u ciebie od FRM. Zrób fote swojej skrzynki i zaznacz który to bezpiecznik lub edytuj zdjęcie które wkleiłem z twoją rozpiską i zaznacz który to bezpiecznik.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jest bezpiecznik F51 i ten jest od CAS.

Screenshot-20201125-152807042-1.jpg

Sprawdzałeś, jaki masz pobór po uspieniu auta?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To według mnie z poborem prądu wszystko masz ok.

Wklej błąd jaki masz z anteną.

Opublikowano

Prad mi spada dopiero po wyjęciu tego bezpiecznika i inaczej nie spada .

A błąd anteny usunąłem sprawdzę jutro czy wrócił i zrobione screena tego błędu .

Tylko w jaki moduł wejść inpą żeby sprawdzić ten błąd anteny bo wchodzę w totalna diagnozę

Jutro dla pewności sprawdzę pobór z bezpiecznikiem