Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam u siebie fotele zwykle szmaty full elektryka i grzanie, chce zmienic na sporty skorzane lub zwykle skory a wiele z nich jak ogladam aukcje ma pol elektryke i nie sa grzane, moje pytanie brzmi czy jak mam u siebie full elektryke z grzaniem a kupie pol elektryke bez grzania lub nawet z grzaniem to wtyczka bedzie mi pasowała? E60 przed lift 2003.
Opublikowano
Wtyczki żółta duza w każdym fotelu wygląda tak samo rozni się ułożeniem pinów w środku. Jeżeli masz pelna elektryke to fotel jest inaczej zasilany nie będzie działać plug and play trzeba piny przekładać zeby pol elektryki ruszyly. Pozatym pol elektryk zasilanie fotela ma na dużej żółtej a ogrzewanie fotela na małej czarnej wtyczce. A na pełnym elektryku jest na opak lepiej szukaj pełnych elektryków. A tak wogole szukaj komfortow nie maja porównania z żadnymi innymi fotelami.