Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem w X3 z aktualizacją mapy przez USB.

Wkładam USB przygotowane programem BMW Download Manager a auto w ogóle nie widzi mojego pendrive USB.

Moze ma znaczenie format plików USB?

Jeżeli chodzi o porty to znalazłem jeden przed skrzynią biegów po otworzeniu żaluzji, a drugi w podłokietniku między przednimi siedzeniami. Nie mogę znaleźć wejścia USB w schowku pasażera. Oba wejścia USB nie widzą kompletnie pendriva.

Ktoś może coś doradzić?

Opublikowano

Właśnie ściągnąłem EVO 2020-3, wskoczyło mi też dopiero po jakiś 5 minutach jazdy.

I tak jak Ty używam portu USB przy ładowarce indukcyjnej z formatem na nośnik pamięci FAT32- tylko taki format auto przyjmuje.

Poszukaj FAT32-Formatter i od tego zacznij.

Skontaktuj się z dealerem bo jeśli masz wykupioną opcję to błąd jest w sofcie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, a kojażycie może od kiedy jest wersja 2020_3?

Chodzi o to że robiłem dziś przegląd i przy okazji zleciłem aktualizację mapy. Już coś po wyjeździe z serwisu mi nie pasowało bo po poprzedniej aktualizacji miałem zresetowane ostatnie punkty docelowe a teraz wszystko było. W domu sprawdziłem że można już pobrać 2020_3 A ja mam zainstalowaną 2020_2.

Coś mi się wydaje że kasę wzięli a mapa nie jest uaktualniona.

Czy u Was po aktualizacji resetuje wszystkie ustawienia mapy?

Sławek

Opublikowano

Hej

Ja miałem aktualizowaną mapę przy okazji przeglądu w ASO. Wersja mapy nowa ( można sprawdzić w info ), wszystkie punkty docelowe, włącznie z adresem domowym zostały. U mnie wszystko zostało, a mapa nowa.

• 1 miesiąc temu...