Skocz do zawartości

Błąd programu skrzyni automatyucznej EGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich jakis czas temu kupilem na allegro fejs do mojejm BMW i po diagnostyce generalnie odczytuje wiekszosc modułów pojawił mi sie błąd który według opiusów wskazuje EGS czyli automatyczna szkrzynie. Po kilkakrotnym usuwaniu tego błędu powraca po przejechaniu kilku metrów. W tych tematach jestem początkującym - potrzebna pomoc!!!
Opublikowano
ten program mam w wersji demo na 10 uruchomien czy ta wersja jest w pełni funkcjonalna?? Może ktoś ma sprawdzony link do pełnej wersji albo jakies kody uruchomieniowe...
Opublikowano
wlsnie znalazłem pare postów ze rozładowany akumulator mogł wywołać taki błąd Trans. Failsafe Program ale jak to usunąć???? sterka jaką odkryłem po ostatniej wizycie w serwisie w Jankach (nie polecam nikomu) mam jakies zwarcie w instalacji ABS/ASC a dokładnie po wyjeciu kluczyków w obudowie ABS słychac ciche "pukanie" i na desce rozdzielczej po zapaleniu silnika nie gasnie układ ASC. Po całej nocy akumulator jest wyładowany. Kasując błędy raz udało mi sie uruchomic wszystko jak powinno byc ale po jakim\s czasie awaria wróciła. Generalnie wybieram sie do serwisu Mag-Pol w piasecznie ale może to uda mi sie naprawic przy Waszej pomocy!!!
  • 6 miesięcy temu...