Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rGxWH9K.jpg

xh3Xru2.jpg

Kurczes, super wygląda na tych kółkach (jak na zimówkę). Szkoda, że i ja nie poszedłem drogą Randala, bo na tych moich 17 jasnych sporo auto traci.

Opublikowano
Leeo, wystawiaj swoje na allegro i bierz ten zestaw. Teraz się zaczyna sezon na koła zimowe i spokojnie myślę, że sprzedasz. Są tacy co wolą 17tki na zimę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też o tych kołach myślę, tylko czarne dekielki jeszcze tzn czarno-biale, ile Cię wyniósł komplet : felgi, opony, czujniki? 6,5k.

Jeszcze mam dylemat nad double spoke 796 m czarne m performance

Cena z kapciem z tyłu 255 to 12k 18 cali

Po rabacie 9k a to zawsze jednak ori.

W planach są jakieś mody?

male-bmw-2.png
Opublikowano
Też o tych kołach myślę, tylko czarne dekielki jeszcze tzn czarno-biale, ile Cię wyniósł komplet : felgi, opony, czujniki? 6,5k.

Jeszcze mam dylemat nad double spoke 796 m czarne m performance

Cena z kapciem z tyłu 255 to 12k 18 cali

Po rabacie 9k a to zawsze jednak ori.

W planach są jakieś mody?

Za komplet zapłaciłem mniej niż 6k.

Jeśli zależy Ci na ogumieniu mieszanym masz jeszcze koła Brock B32 zdaje się.

Wiadomo ORI ma swoją cenę, ale 3 koła też piechotą nie chodzi i dodatkowo uważam, że mam lepsze opony analizując recenzje. Nie słyszę obecnie by były jakoś zauważalnie głośniejsze w stosunku do letnich.

Modów na razie nie przewiduję choć pierwszy byłaby pewnie inna mapa silnika i dłubnięcie na okolice 300KM. No ale z gwarancją nie zamierzam ryzykować. Na razie zostało mi 300 km do dotarcia, ale pewnie jeszcze i tak nie będę szalał tylko pojeżdzę rozsądnie i bez piłowania.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Piękne auto! Szczególnie ten kolor miażdży :cool2: Za dużo wokół przeciętności jeżeli chodzi o kolory aut,a taki kolorek to auto wyróżnia na drodze i nadaje jeszcze większej wyjątkowości. Jedyne co mi się tutaj nie podoba to felgi - zarówno letnie jak i zimowe,ale to akurat najłatwiej w razie czego zmienić ;) Szerokości!
Opublikowano
Dzięki. Z felgami wcale nie jest tak łatwo by miały fabryczne rozstawy. Żeby upgrade do 19 był na zwykłych gumach a nie RF to pewnie bym i dopłacił bo znowu te z ogumieniem performance to trochę polecieli. Te Micheliny nie kosztują aż tyle na rynku.
  • Zasłużeni forumowicze