Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Poszukiwania BMW były dosyć trudne, aczkolwiek wydaje mi się że udało się dorwać w miarę zadbany egzemplarz. Jest to moje pierwsze BMW i mam nadzieję że zaprzyjaźnię się z tą marką.

Chciałbym zaprezentować wam moją BMW e90 M-Pakiet, 325d, 2007 rok, przebieg 304 605 km. Długo szukałem samochodu, który spełniałby moje kryteria w końcu jednak znalazłem. Bawarka miała malowany tylko i wyłącznie przedni zderzak, poza tym całe auto w oryginale.

Poniżej zamieszczam wyposażenie samochodu po rozkodowaniu VIN'u oraz zdjęcia z zakupu :D (resztę fotek dorzucę później)

fdd1a57470f19556.png

a6845f8105a2a79b.jpg

1dc3464624f5e007.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I usunięty największy mankament auta - seryjne tylne lampy.

Dobrze , że są Black Line.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Nie długo wstawie więcej zdjęć natomiast aktualnie z braku czasu jest jeszcze bałagan w samochodzie ponieważ najpierw chce doprowadzić aby samochód był sprawny technicznie :D

Ostatnie naprawy/modyfikacje

- wymiana świec żarowych oraz regeneracja sterownika

- żarniki do lamp zaczęły mrugać więc zostały wymienione na Osram D1S 4300K

- wymontowanie telefonu z podłokietnika oraz montaż OE 51167118064 BMW WKŁAD PODŁOKIETNIKA

1095e8a106675144med.jpg

75b3e84511e8e539med.jpg

37086b42f2cee07fmed.jpg