Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzięki za linka, oczekuje brak wiszącego kabla

Bardziej chodziło mi o zasadę działania kamerki, w jakich sytuacjach ma nagrywać obraz?

Na tym filmiku nie podobało mi się ułożenie przewodów i brak dodatkowej izolacji. Jest bardzo ważne aby przewody jak i moduł był jak najsztywniej przymocowane do nadwozia.

Dużo ludzi o tym zapomina. Po pewnym czasie przewody przecierają sie/łamią się co doprowadza do awarii lub pożaru.

Tutaj masz filmik , gdzie gościu nieco dokładniej to wykonuje.....

Opublikowano
Dużo tras, w poprzednim aucie miałem takiego "zwisa kablowego" i starczy, myślałem czy może w lampkę można by się wpiąć ale chyba najlepiej do zapalniczki, tylko trochę drogi jest
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mogę ci poszukać zasilania w centralnej lampce, gdzie będziesz miał napięcie po otwarciu auta pilotem. Natomiast to napięcie zniknie po zamknięciu auta pilotem po ok. 3 min ( oczywiście wszystko zależy od zarządzania energią w danym modelu BMW. U mnie w F11 to napięcie wyłącza się po 3min. )

Podaj siedem ostatnich znaków numeru Vin.