Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

ostatnio planuje zakup swojego pierwszego samochodu. Przeglądam głównie samochodu z półki Seria 1/3. Znalazłem takie ogłoszenie LINK. Czy to możliwe, żeby taki samochód miał taki przebieg? Śmierdzi przekrętem. Czy możecie zerknąć i wyrazić swoją opinie na temat tego ogłoszenia, oraz dać jakieś porady dla kupującego swój pierwszy samochód w życiu?

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej

Jasne że jest to możliwe. Moim zdaniem warto zainteresować się taką opcją z podstawowym silnikiem i skromnym wyposażeniem. Może niektórych razić manualna klimatyzacja czy brak xenonów, jednak tak niski przebieg daje możliwość jazdy autem zbliżonym stanem do fabrycznego. Uwierz mi na słowo że większość egzemplarzy z serii E9x to już skrajnie zajechane .... :wink: P

olecam jednak serię 3. Jedynka to takie kobiece autko na zakupy dość marnie wykończone.

Kolejna sprawa to osobiste oględziny. Na zdjęciach z ogłoszenia zasadniczo dopatrzyłem się jedynie urwanej gałki od radia :cool2:

Opublikowano

Wszystko spoko ale... Jak chcesz się pocieszyć z auta to coś mocniejszego bo ta benzynka jest słabiutka. Wydasz prawie 30k i za rok stwierdzisz wszystko fajnie zadbane ale nie jedzie i będziesz szukał czegoś mocniejszego. W tej kwocie już coś fajnego znajdziesz. Kwestia się nie napalić i nie kupować pierwszego lepszego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.