Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanko mam do kupienia bmw 325ix sport/coupe za 2,500 zl powieccie mi czy sie oplaca. 2 przednie amory do wymiany i 1 tarczo beben. ja by ktos miał linka do ksiazki jak naprawic bmw to byłbym wdzieczny za umieszczenie go. pozdro e30 ruls

Jak masz dodatkowe 5 tys. PLN (na dzień dobry) i chcesz ratować rzadką E30 przed śmiercią techniczną, to bierz. Będzie to piękny gest :cool2: :modlitwa:

Jeżeli samochód ma służyć do jeżdżenia na co dzień i mało kosztować w eksplotacji, lepiej nie.

E30 z napędem na 4 koła są świetne, dopóki przeniesienie napędu jest sprawne. Elementy napędu przedniej osi sporo kosztują i są trudno dostępne.

W egzemplarzu 325ix za 2500 PLN obecuję Ci krew, pot i łzy. :| :worried:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

W egzemplarzu 325ix za 2500 PLN obecuję Ci krew, pot i łzy. :| :worried:

takze nie wroze niczego dobrego za ta cene ... watpie by ktos nie wiedzial ze ma ix-a i ze te auta chodza po 2x tyle

z drugiej strony okazje sie trafiaja ... ale nie nalezy na nie liczyc ...

w kazdym badz razie e30 325ix na waskiej lampie za 5 lat bedzie zadkoscia ... chyba nie mniejsza niz porsche 911 na naszych drogach ... :norty:

Wiec jesli buda tego auta jest w stanie conajmniej dobrym ... i bedziesz mial PLN-y na drobne naprawy to KUPUJ !!!

Opublikowano
auto bylo w serwisie sprawdzane i mi powiedzieli ze jest w dobrym stanie opycz zawieszenia kture jest do wymiany,nie ma rdzy tylko ktos pomalował to auto w lesie chyba lakier jest okrutny. ale takiej jak ja mam nigdzie nie widzialem 325ix w budzie sport/coupe jak szukałem to znajdywałem same turingi 5dzwiówki,jest sciagnieta z austri
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Posiadam właśnie taki model tyle że troche młodszy 89r. Z częściami jest troche problem, przednie zawieszenie całkiem inne od zwykłej włącznie z wachaczami, amortyzator jak kupisz za 500 zł to dobrze.

Właśnie też niewiem jak to by było z obniżeniem, chciał bym to zrobić bo przód to normalnie taki wysoki że szok.

Jak ktoś coś wie na ten temat to proszę o wskazówki