Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiedźcie proszę, jak działa u Was aplikacja Connected. U mnie wygląda to dramatycznie. Aktualizacja dotycząca przebiegu czy poziomu paliwa potrafi się zrobić kilka razy na dzień, po czym nie działa przez kilka/kilkanaście dni. A usługi zdalne czyli otwieranie/zamykanie to już totalna abstrakcja bo na 100 prób udało się może kilka razy. Dodam, że ponowne instalowanie aplikacji, ponowne dodawanie samochodu nic nie zmienia...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
u mnie działa jak należy , tylko internet musi byc włączony w telefonie :wink:
Opublikowano
Powiedźcie proszę, jak działa u Was aplikacja Connected. U mnie wygląda to dramatycznie. Aktualizacja dotycząca przebiegu czy poziomu paliwa potrafi się zrobić kilka razy na dzień, po czym nie działa przez kilka/kilkanaście dni. A usługi zdalne czyli otwieranie/zamykanie to już totalna abstrakcja bo na 100 prób udało się może kilka razy. Dodam, że ponowne instalowanie aplikacji, ponowne dodawanie samochodu nic nie zmienia...

U mnie było dokładnie tak samo. Działało ok tylko przez parę dni. Hard reset iDrive'a pomagał na dwa, trzy dni i potem znowu sie nie łączył. Tak było z wersją oprogramowania 07/2019.30. Odkąd mam 07/2020.48, to działa bez zarzutu. Wydaje mi się, że już któraś z wcześniejszych aktualizacji oprogramowania rozwiązywała ten problem. Nie jestem pewny która, bo ta była dopiero moją pierwszą aktualizacją.

• 1 miesiąc temu...