Skocz do zawartości

Mokra kanapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

zauważyłem wczoraj że na tylnej kanapie w dwóch miejscach, przy pasach kanapa jest mokra.

Podsufitka jest całkiem sucha, położyłem siedzenia i z tyłu też nic nie widać.

Nie wiem o co chodzi. Ostatnio, przyznaję dużo padało ale nie widzę żeby gdzieś samochód w środku był nieszczelny. Ktoś z Was się z tym spotkał?

Ds4ujEiG0dnfHFz9C929pTuJ8eb3SKG9Fp8HlWC--hI-WVrNarnpejSDei5qIas33JR_jrFbgoa_vXMi84CvG_kRm1jVRd3mVulCqjcThpaC7cPzQ55XLGUHh6cN9b8sazYrZlUdJBnQ9fuLWYCcSzws_Hkd9osq5T5CLD2Mu7gijwUzSoxjsFPgdE36aRadx5Rky2P9A4rxMIjpoJoBUXXhmVlOhpVrbLcDqaZq2d1D-6werGBPn4dY7-9U4nGopGphMjdSW1eLxGL7L8q16mmVGFY1MxWYRi3vv_ge7KUadGWTNACyG_ty6fAsLFo7x3unotBXvKQ7-ibgXo5T6yYYOSmScIBixEieLmvYX5gzI7drjLn56wMraq_f0vC8N8ZPcIjtj743tS2SJtpIttRFQSIlwhMySTpNYh_iMfWrzXMRqwTJeE3_qYEwtpHMC1IMk-RUfjz5BJPhD3cQ2aOX_24UqVRMTdPj3l6ayH81YA3EjfPYCbOkZehRhn-g_eXlIppP6yr9UE0bG_D44HxD6RTqKbILYuq3GOFMCPkcymmyWkCioKzif5qTNDv6eE0XJWVniorKhqeeV8d3wfTxgHBPbFU8AcbDAdIxeD7sR8RlqyPBpt_8rbmiHATl6UlA6yCf0zvd2-Q-A3gQzERZucakqCxqTEMcShzkAaEYQ2b_AHZUlA8kChnBKA=w581-h774-no?authuser=0

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A dywan?
3A0jS9b.png
Opublikowano
  • Autor

Nie, dywan jest OK.

Podniosłem też siedzisko do góry, pod spodem też mokro.

Skądś spływa woda do tego miejsca, jednak wszystko powyzej jak oglądam na razie jest suche.

Oglądałem okna i drzwi bagażnika dzisiaj po deszczu- wszystko suche a woda się znowu znalazła pod kanapą.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Prawdopodobnie uszczelka gdzieś z tyłu drzwi w takim razie... masz szyber/panoramę?
3A0jS9b.png
Opublikowano
  • Autor
Nie, ani szyberdachu ani panoramy.