Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czołem wszystkim. Wpadłem dzisiaj na pomysł spotkania się na torze Łódź taka spoto/pojeżdżawka ;) myślę że dało by się ustalić z torem żeby zrobili nam w jakiś dzień forumowy TD. Przyjeżdżamy, pogadamy, jakiś grill do tego i zabawa na torze. Ktoś byłby chętny na takie coś? :D
Opublikowano
Brzmi jak spot hondziarzy...

Brzmienie a rodzaj spotkania to dwa oddzielne tematy. Czy bmw nie nadaje się do "sportowej jazdy" albo inaczej nazywając do czerpania radości z maksymalnego wykorzystania samochodu w bezpiecznym i przystosowanym do tego miejscu? Czy zlot bmw na parkingu pod marketem nie zalatuje spotem hondziarzy a zlot w odpowiednim do tego miejscu zalatuje? ;)

Wydaje mi się, że dobrze zorganizowana impreza na torze gdzie mamy zaplecze itp. możemy usiąść porozmawiać a przy tym pojeździć nie koniecznie za wszelką cenę pobijając rekordy toru (która wcale nie musi być droga - 150zł) podchodzi bardziej pod "ekskluzywną" niż jaranie laka i upalanie na drogach często łamiąc przy tym przepisy.

Ale to tylko moje zdanie ;)

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja chyba też się wybiorę na jakiś track day :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest strona odnośnie toru Łódź na FB, ale tam raczej pomodzone auta są.

Można ogarnąć z forum jakiś wypad, może z czasem coraz więcej chętnych by było i takie wypady weszłyby w forumowy nawyk :D

Daleko macie wg do Łodzi?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba chodziło Ci o 17.07 ?

Ja bym chętnie , ale jestem na urlopie w drugiej połowie lipca :(

Opublikowano
Chyba chodziło Ci o 17.07 ?

Ja bym chętnie , ale jestem na urlopie w drugiej połowie lipca :(

Tak, 17.07 - pomyłka. Ok, gdyby coś się zmieniło z wyjazdem albo byś się wybierał kiedy indziej to daj cynka.

Opublikowano
Super , dam znać , na 99% wybiorę się na jakiś track day w sierpniu albo wrześniu :)
  • 8 miesięcy temu...