Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No jasne... dlugo nie trzeba bylo czekac... ktos mi porysowal maske... nie jest moze to glebokie zarysowanie, ale fakt jest taki ze sie stalo.. I to nie w Polsce kochani... to w Genewie... juz tu mieszkem od 4 lat i moge powiedziec ze moze tu jest lepjej jak w polsce, ale niestety chamstwa nigdzie nie brakuje... raz juz w polsce ktos mi zalatwil przednie drzwi.. a teraz to... i po co? I tak chcialem polerowac caly samochod, to mam nadzieje ze to da sie usunac...

Nic to... chcialem tylko sie troche po skarzyc...

P.S... moze ktos zna dobrego speca od polerowania w okolicy bydgoszczy... za 2 tygodnie wracam do polski na jakis czas, i wole to tam zrobic niz tutaj... bo za samo polerowanie samochodu sobie zaspiewali 400 frankow , czyli jakies 1000 pln....

Edytowane przez TurboDiesel530d
Opublikowano

Regulamin

4. Na forum nie przeklinaj - wyrażaj się z kulturą oraz zgodnie z ogólnie przyjętymi normami dobrego wychowania. W ten sposób walczysz ze stereotypem kierowcy BMW jaki panuje w naszym kraju. "Wykropkowanie" przekleństwa jest również przekleństwem. Każdy z nas ma jakieś poglądy, staramy się szanować Twoje więc Ty nasze też uszanuj...

:naughty:

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Turbo... ja zaparkowałem pod sklepem, jakiś jełop przywalił mi wózkiem z zakupami w przedni błotnik... kktoś mi coś wylał na maskę - pozostała dziwna plama... taki lajf. jak złapię kiedyś kogoś - rączki połamię, ząbki wybiję... :evil:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Mi ktoś zostawił rysę na błotniku pod Multikinem jakieś 6-7 miesięcy temu :evil: Tak to już jest, trzeba wszędzie się pilnować bo co z tego że Ty dbasz o autko jak inni mają to gdzieś, np. cofa taki polonezem i nawet się nie przejmie jeśli otrze Ci się o błotnik tylko pojedzie dalej. Sam widziałem kiedyś jak chłop mulonezem przytarł nowego passata, alarm się włączył ale co tam, gość jak by nigdy nic wrzucił jedynkę i pojechał. :mad2:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Mój każdy nowy samochód regularnie zostaje porysowany. To już właściwie taki rytuał. Najlepsze jest to, że to sąsiad rysuje. Nawet mam pewne domysły który to. Ale za rękę nie złapałem, więc cóż mogę mu zrobić :?:
Opublikowano
Ja bym przyuważył i go oprawił tak że 3 dni do tyłu by chodził :evil: .Albo oklepał mu furexa a na drugi dzień podszedł do niego w czasie gdy ogląda ze zdziwieniem i powiedział - o ! a ja widziałem - młotek sam n.........ł po samochodzie :norty:
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano
No niestety często można się spotkać ze złośliwością ludzi spowodowaną zwykłą zazdrością i nie tylko o BMW tu chodzi, a o fakt że on ma, a ja nie. Ale uważajcie Panowie na kropeczki bo za to też są chyba ostrzeżenia :roll: :|

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
No niestety.. tak to juz jest... najczesciej to sa po prostu dzieciaki co sie nudza... a jak to sasiad czy juz osoba dorosla ktora ma juz jakis rozum, to tego juz nie bardzo kapuje... pewnie sie wypoleruje...
Opublikowano

Mi ktoś zostawił rysę na błotniku pod Multikinem jakieś 6-7 miesięcy temu :evil: Tak to już jest, trzeba wszędzie się pilnować bo co z tego że Ty dbasz o autko jak inni mają to gdzieś, np. cofa taki polonezem i nawet się nie przejmie jeśli otrze Ci się o błotnik tylko pojedzie dalej. Sam widziałem kiedyś jak chłop mulonezem przytarł nowego passata, alarm się włączył ale co tam, gość jak by nigdy nic wrzucił jedynkę i pojechał. :mad2:

Czym mu się zasłużyłeś że tak Cię lubi?

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano
Myślę że niczym się nie "zasłużył" tylko sąsiad to kawał buraka :|
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)