Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, i jak skończyła się ta sytuacja z ciśnieniem oleju?

Ja narazie tego nie ruszalem, glownie z powodu niskich temperatur oraz tego ze w miedzyczasie mialem wymiane pompy wody i termastatu oraz zmaiane nox sensora na noxema.

Opublikowano

Ja narazie tego nie ruszalem, glownie z powodu niskich temperatur oraz tego ze w miedzyczasie mialem wymiane pompy wody i termastatu oraz zmaiane nox sensora na noxema.

A propo noxema. Daje radę? Można ogarnąć kodowanie na spokojnie samemu?

Opublikowano
NOXEM daje radę. Trzeba mieć kabel, INPĘ, ISTĘ i znać trochę angielski. Na bimmerprofs jest instrukcja co i jak.
Opublikowano
NOXEM daje radę. Trzeba mieć kabel, INPĘ, ISTĘ i znać trochę angielski. Na bimmerprofs jest instrukcja co i jak.

Nigdy nie używałem inpy, isty... Mam tylko bimmertool i vgate przez Bluetooth. Rozumiem że chińczyki nie wchodźą w grę? Trzeba kupić jakiś konkretny kabel?

Opublikowano

Jak jesteś z Wawy, mogę pomóc. INPA i ISTA są konieczne.

Kabel kupowałem z bimmerpark, ale widzę, że już nie mają.

Opublikowano

A propo noxema. Daje radę? Można ogarnąć kodowanie na spokojnie samemu?

Prosta sprawa z zamontowaniem i wkodowaniem

A noxem moim zdaniem super sprawa. Znaczy zastanawiam sie jak bedzie podczas testow na emisje ale zapawniano mnie ze nie ma problemu.

Opublikowano
A gdybym przełożył sprawnego noxa tylko na próbę od kolegi to trzeba też kodować ?

wydaje mi sie ze tak

adaptacje i korekty sa zrobione z twoim noxem wiec jak wsadzisz inny ktory bedzie mial inne parametry moze sie zrobic galimatias,

ale moge sie mylic :roll: :roll: :roll:

• 4 lata później...