Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. To mój pierwszy post i proszę o wyrozumiałośc. Zakupiłem w/w radio, wszystko działa oprócz sterowania z kierownicy. Radio podpięte zgodnie z instrukcją a kiedy przechodzę do konfiguracji przycisków kierownicy w radiu to nie dają sie zaprogramować.Może ktoś juz przerabiał ten temat. Proszę o pomoc.
Opublikowano
A jak ogólne wrażenia kolego andythin ? Zadowolony jesteś ? Warto zainwestować w coś takiego ?
Opublikowano
Warto. Zyskujesz wiele ciekawych funkcji w niskiej cenie. A problem rozwiazałem- trzeba było wejsc w ukryte menu i przestawic canbus na moje auto.
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam. Zamontowałem ekran junsun FF_886X do mojego samochodu. Na początku nie było obrazu z kamery cofania reszta działała bezproblemowo wraz z przyciskami na kierownicy i idrive. Po zmianie can na właściwy zaczęła działać kamera cofania ale przestało pokazywać obraz z czujników i przyciski na kierownicy postanowiły się obrazić, została tylko działająca głośność. Oryginalny system to CCC z biednym idrive. Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jaki kan był oryginalnie ustawiony?