Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Zmieniłem nivo na sprężyny poduszki juz przepuszczały wywaliłem kompresor i czujniki wysokości zawieszenia (nie ma posiadam xenonów ) NCS-exprt w module LCM dałem opcje "LUFTFEDERUNG" i "NIVEAUREG_INAKTIV" na nicht aktiv ale kontrolka od zawieszenia ciągle sie świeci ISTA pokazuje błędy czujników i kompresora poradźcie co trzeba i w jakim module jeszcze dezaktywować może coś w LCM pominąłem, czy te czojniki odpowiada za coś więcej oprócz poziomowania świateł i zawieszenia ? może skrzynia i silnik biorą z nich odczyt.

Poradźcie. Dzięki i pozdro

Opublikowano

Cześć ponownie. problem z kontrolkom rozwiązany pogrzebałem trochę w modułach i oprócz dezaktywacji zawieszenia w lmc w module licznika (KMB) funkcja EHC dałem na night activ i kontrolka przestała sie swiecić oczywiście błąd pozostał ista ciągle go pokazuje trzeba by było usunąć wyposażenie z modułów ale na razie jest dezaktywowane i kontrolka nie drażni jak finanse pozwolą to w przyszłości wrócę do oryginału.

temat do zamknięcia

Opublikowano
w sedanie poduszka razem z amortyzatorem to jedna całość nierozbieralne wiec napisałem tylko o sprężynach a oczywiście amory tez musiałem kupić