Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jednego dnia jestem posiadaczem E82. 120d 177km 2010r. Niestety zbyt długo się nie nacieszyłem, Od zakupu zrobiłem jakieś 200km.

Jechałem zwykła drogą i musiałem stanąć na poboczu bo szukałem telefonu , auto nagle zgasło. Nie idzie go odpalić , próbowałem po kablach, inny akumulator, bezpieczniki, z popychu i nic. Jak wkładam kluczyk i próbuje odpalić to normalnie słychać, że rozrusznik kręci no ale nie chce odpalić. Chwile wcześniej wyskoczył check na zasadzie ze nie można kontynuować dalszej jazdy. Jakieś pomysły co mogło sie stać? Czytałem coś ze może to być immobilizer ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Dodam że auto odpalam z drugiego kluczyka. Pierwszy zaginął. Auto wcześniej chodziło wzorowo. Rozumiem,że najlepiej to podpiąć pod kompa i tam wszystko wyjdzie? Może jest jakiś magik / znacie kogos z Łodzi kto by chciał to zobaczyć?