Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku chciałem się przywitać bo jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc ! :)

Mam problem ponieważ w mojej bmce mam materialowe siedzenia pol elektryczne a teraz kupilem sportsitze w pelni elektryczne ( nie komforty) po wyjeciu siedzenia i zamatowaniu nowego nic nie dziala ! bardzo prosze o pomoc poniewaz sam tego nie ogarne !! dziekuje !!!

Opublikowano

Witam.

O ile się nie mylę powinno się wymieniać fotele w sposób fotele od przedlifta wchodzą do przedlifta. Nie moża mieszać przedlift i polift. Ktoś tu na forum już pisał o podobnej sytuacji :D

Opublikowano
Zapomniałem dodać że jak stare fotele nie miały tych funkcji co nowe, to niestety te funkcje nie będą działać bez ingerencji specjalistów. :cry:
Opublikowano
Dziekuje za odp ale ja wlasnie zalozylem fotele z przed lifta , przed zakupem wlasnie poczytalem na forum i tak owe zalozylem takze zmiana byla na skory tez przed liftowe i nie dzialaja :cry:
Opublikowano
doda jeszcze ze auto mam vfl i fotele tak samo tak jak wyzej napisalem i nie sa to z anglika , w fotelu byla duza zólta kostka podlaczylem pasowala bez problemu i nie dzialaja nie mam pojecia co zrobic.
Opublikowano
Musisz przerobić kostki fotel sportsize jest pewnie inaczej zasilany tak jak komfort. Zrób zdjęcie modułu w fotelu i kostki żółtej z fotela i z podłogi. Co do zmian na poliftowe bez różnicy ja mam u siebie wsadzone komforty po lifcie...