Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

poszukuję używanego BMW G20. Wiem, że jest to nowy model, jednak widzę, że trafiają się okazje z 2019 roku. Macie może jakiś kontakt do osób zajmujących się takimi samochodami ? Albo jakieś strony gdzie można ich szukać oprócz otomoto, olx czy allegro ?

Opublikowano

Każdy dealer ma ofertę na otomoto, gdzie oferty są zwykle bardziej aktualne niż na stronach dealerów.

Mogę rozważyć cesję leasingu mojego, mam 21 tys. Przebiegu.

Więcej info w galerii.

Na jesień podobno będzie r6 plugin w 5er i juz zacieram rączki bo po FL mi bardzo podchodzi.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Chciałbym trochę odświeżyć wątek. Zastanawiam się jaka może być różnica w cenie auto używane vs nowe. Zależy mi na wersji 330i, w konfiguratorze w wariancie M sport + kilka dodatków wyszło mi 240tys., z uwzględnieniem 15% rabatu byłoby to ok. 200 tys. Skłaniałbym się ku opcji auta używanego, np. z przebiegiem do 20-30 tys. km, jeżeli chodzi o wyposażeniem dodatkowe to jestem dość elastyczny.

Czy kupował ktoś może auto używane od dilera lub bezpośrednio od osoby prywatnej i mógłby podzielić się jaka może być potencjalnie oszczędność?

Ile można wynegcjonować rabatu od auta używanego od dilera?

Opublikowano

Pomagałem koledze w zakupie G20 skończyło się na G30.

W ostatnim okresie - takie auta to towar deficytowy szczególnie u dealerów. I tu jest chyba największy problem - czasami niektóre auta były sprzedawane w ciągu kilku godzin czy dni.

Oczywiście pełno jest ogłoszeń na auta w stylu cena katalogowa powiedzmy 300 tys a oferowane auto jest praktycznie w zbliżonej cenie. Już nawet nie wspominam z rożnego rodzaju leasingach gdzie wykup jest ustawiony na bardzo wysokich kwotach. Bardziej atrakcyjne oferty szybko znajdują kupca. Trzeba szukać i polować na swoje auto. Kolega kupił po 4 miesiącach szukania Miało być G20 w ropniaku. A wyjechał G30 w benzynie. Ale ładne auto mu się trafiło