Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, przymierzam się do kupna F11 i mam pytanie o wersję z małym ekranem i dużym, czy są jakieś istotne różnice poza wielkością?

Troche nie w punkt ale nie bierz auta z małym ekranem.

Serio.

A dwa ze zalezy od rocznika, bo po 2013 na mała ma mozliwosc zmiany wyswietlacza na wiekszy (funkcje pozostana niestety bez zmian). W innym przypadku wiecej pracy, zmiana jednostki, aktywacje itp itd.

Ale sugeruje nie brac auta z malym wyswietlaczem mimo wszystko.

Opublikowano
A dwa ze zalezy od rocznika, bo po 2013 na mała ma mozliwosc zmiany wyswietlacza na wiekszy (funkcje pozostana niestety bez zmian). W innym przypadku wiecej pracy, zmiana jednostki, aktywacje itp itd.

Planuję przesiadkę z 6,5 cala na 10,25 (nie mam navi), według realoem mam u siebie 9289007, którego większym bratem jest 9289008, ale też może być użyty 9266385, który w liście zamienników ma sporo pozycji z CIC, więc jak to jest z tymi ekranami? Można do jednostki NBT podłączyć ekran CIC?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Planuję przesiadkę z 6,5 cala na 10,25 (nie mam navi), według realoem mam u siebie 9289007, którego większym bratem jest 9289008, ale też może być użyty 9266385, który w liście zamienników ma sporo pozycji z CIC, więc jak to jest z tymi ekranami? Można do jednostki NBT podłączyć ekran CIC?

Wg. mnie nie bo tam nawet są innego rodzaju sygnały.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Jedyne słuszne wyświetlacze 10,25 cala dla NBT to: 9289008, 9321016 oraz 9284974

Jakie są różnice pomiędzy tymi monitorami?

Można je stosować zamienię?

Mam aktualnie 9321016, niestety na myjni go uszkodzili i szukam sprawnego. Niestery podaz znikoma

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jedyne słuszne wyświetlacze 10,25 cala dla NBT to: 9289008, 9321016 oraz 9284974

Jakie są różnice pomiędzy tymi monitorami?

Można je stosować zamienię?

Mam aktualnie 9321016, niestety na myjni go uszkodzili i szukam sprawnego. Niestery podaz znikoma

Można stosować zamiennie, wszystkie są pod NBT. Któryś z nich już nie pamiętam który ma całą czarną ramkę, pozostałe ze srebrną obwódką.