Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trochę moło szczegółowy opis. Najlepiej w takim wypadku podłączyć go do komputera i powinien sam powiedzieć co jest nie tak. Można znaleźć warsztaty które za 50zł podłączą i sprawdzą.
BMW forever!!!
Opublikowano
Trochę moło szczegółowy opis. Najlepiej w takim wypadku podłączyć go do komputera i powinien sam powiedzieć co jest nie tak. Można znaleźć warsztaty które za 50zł podłączą i sprawdzą.

siemka bylem na kompie i pokazalo ze 5 cewek jest do wymiany a jedna miala tylko poprawne parametry , wymienilem cewki i dalej :mad2:

czy po takiej wymianie musze robic reset

Opublikowano
Z tego co się orientuję to powinno się zrobić reset. Miałem tak po wymianie lambdy dopóki ni wykasowali błedu sondy to komputer myślał że dalej nie działa i był w trybie awaryjnym. U mnie pomogło.
BMW forever!!!
Opublikowano
Z tego co się orientuję to powinno się zrobić reset. Miałem tak po wymianie lambdy dopóki ni wykasowali błedu sondy to komputer myślał że dalej nie działa i był w trybie awaryjnym. U mnie pomogło.
ok dzieki za podpowiedz a ten reset to musze jechac jeszcze raz na kompa czy jest jakas inna metoda