Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zauważyłem że nie działają mi czujniki parkowania przód i tył w e91 2006r 320d po włączeniu wstecznego lub przycisku cisza nie posiadam navigacji w tej wersji gdzie szukać przyczyny? Ostatnimi miesiącami był tylko wymieniony akumulator u mechanika i odłączony moduł który znajduje się z tyłu bagażnika koło koła zapasowego bo mi radio przerywało co jakiś czas na parę sekund z tego co wiem to był moduł od blutacza radio działa poprawnie teraz,, czy może być to że przestały działać czylujniki jak to odłączyłem?
Opublikowano

Poloz sie pod auto i posprawdzaj wszystkie wtyczki od czujnikow cofania.

Z tylu w kombi jest dostep. Wystarczy polozyc sie pod auto (niewiem jak sedan). Zdzerzak z przodu niewiem jak z dostepem.

Mozesz tez sie podpiac pod kompa i zczytac bledy.

Opublikowano
Poloz sie pod auto i posprawdzaj wszystkie wtyczki od czujnikow cofania.

Z tylu w kombi jest dostep. Wystarczy polozyc sie pod auto (niewiem jak sedan). Zdzerzak z przodu niewiem jak z dostepem.

Mozesz tez sie podpiac pod kompa i zczytac bledy.

Dzięki za informację czyli jak jeden czujnik będzie uszkodzony lub nie będzie łączyła wtyczka to automatycznie żaden czujnik nie będzie chodził?

Opublikowano

Mam z nawigacja i jak ktorys czujnik niedziala/ np. jest niedopiety (tak mialem)- to niedziala wogole.

Dodatkowo miga zielona dioda przy wylaczniku PDC .