Skocz do zawartości

m20b20 gaz, benzyna, nie idzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjalem gaz .... mialem nadzieje, ze roznice w mocy i przyspieszeniu beda odczuwalne, musza byc bo wkoncu zwezka od gazownikow jest dosc spora...

Do rzeczy, co powinienem zrobic jesli auto jezdzilo jakis czas na gazie aby odzyskalo wigor na benzynie???

Jakis preparat do czyszczenia wtryskow??? jesli tak do prosze podajcie jakas firme, warta uwagi.

Jesli nie wtryski to co moze byc nie tak???

Przewody, swieczki sa ok.

Silnik oczywiscie m20b20

Opublikowano
Nie wyzbywam, tak sie tylko zastanawiam czy sprzedac.... zreszta zwroc uwage co stoi obok niego;]

zwrocilem uwage :mrgreen: ladna E23 :cool2:

Ładna? Prześliczna! Tylko, że ja nie jestem obiektywny bo ona stoi przed moim domem :)

Opublikowano
Nie wyzbywam, tak sie tylko zastanawiam czy sprzedac.... zreszta zwroc uwage co stoi obok niego;]

dobry wybor!! :)))) bedziesz zadowolony z najwiekszego rekina :)

masz chyba ten sam lakier co ja, choc nie wiem bo zdjecie przepalone.. szary grafit? a wnetrze taki szary-niebieski + czarne plastiki? czy jak?

no i co pod maska?

Opublikowano

dobry wybor!! :)))) bedziesz zadowolony z najwiekszego rekina :)

masz chyba ten sam lakier co ja, choc nie wiem bo zdjecie przepalone.. szary grafit? a wnetrze taki szary-niebieski + czarne plastiki? czy jak?

no i co pod maska?

E23 należy do mojego brata, e28, które kiedyś było moje należy do Łukasza który jest moim kuzynem. Trochę zagmatwane.

E28 jest czarne z szaro-brązowo-beżowym wnętrzem.

E23 jest grafitowe z kremowym wnętrzem.

Opublikowano

hehe troche zamieszania wprowadzilem...

Dixi piszac zebys zobaczyl co jest obok nie dosc precyzyjnie sie wyrazilem .....

Chodzi mi oto , ze nie wyzbywam sie E28 w sensie klasyka... mam poprostu na oku cos co mnie bardziej kreci;)

(niestety e23 poza moim zasiegiem)