Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam mapę na 193 hp 411nm turbo i intercooler wymienione. Egr i klapek brak katow też brak i teraz tak odpalę i cofam dynamicznie czarna chmurka. Drugi bieg ogień w podłogę czarna chmurka? Martwić się czyms? Moc raczej ma chociaż nie taka jak wcześniej jak wcikala w fotel nawet na piątce. Teraz wciska tak do trójki odczuwalnie. Z tego co widzę gołym okiem trochę mokro w koło wtrysków
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak dolot jest szczelny to trzeba przyjrzeć się wtryskiwaczom. Przy takich wartościach (193/411) paliwa zapewne nie zwiększali, więc raczej to nie wina programu. Jaka była seria?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Zobacz na rure od IC do kolektora. Miałem to samo, kopcilo, gorzej jechało i był było głośniej. Może akurat to będzie to.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No seria 150 koni. Rok auta 2002 więc euro 3. No mam ten program długo i z początku tak chmurki nie puszczala

Chodzi o to ile dokładnie wypluł w serii :wink: ale skoro tak nie było wcześniej to nie ma tematu, szczelność dolotu i korekcje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.