Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemka wszsytkim mam nastepujacy problem cos mam nie tak w mojej e-36 mianowicie po otwarciu drzwi te światła co są w srodku auta z tyłu za kanapa z lewej mi nie świeci z prawej tak żarówka oki kable wygladaja tez na oki ;/ dalej od tylnych lewych drzwi czujnik nie dziala bo jak otwieram inne drzwi to światło sie zapala w środku a przy tych drzwiach nie ;/;/ czujnik dobry bo przekłądalem z prawej na lewa strone i jest napewno sprawny kable nie wygladaja na oki ;/;/ w bagażniku światło świeci cały czas nie wiem czujnik niby oki kabel tez ale ciagle sie świci sciagam w bagazniku ta lewa strone wykłądziny przy lampie bo tam idize wiazka cała kabli i patrze z jedej storny wystajja 4 jak by przeciete a z 2 1 i nie wiem o co chodzi z tym wyszstkim cos sie pokrecone czy co ??? macie jaksi schemat tylnej czeci jak tam te swiatła ida co i jak bo juz mam tago dosc ;/ prosze o pomoc z góry dzieki
Opublikowano
ale te kable sie chowaja nie wiaodmo gdzie nie weim któredy ida itp np w bagażniku mam oświtlenie jest tam kabel biło-czerwony i brązowo-biały odkrecam czujnik a tam jakis gruby cały brązowy i o co chodzi powinien byc chyba od masy tak czyli brązowo-biały by rozłaczać a tam jest inny szukam jak on idize ale chowa sie gdzies za blachą i nic nie widze i jak tu sie nie wkurzac macie jakies schematy elektycznie ??