Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, w ubiegłym tygodniu odebrałem autko. Probuje uruchomić cześć funkcjonalności i nie moje sie dobrać do SMS na idrive z poziomu natywnego systemu, na Apple Car Play działa na drive nie. Macie jakie doświadczenia w tym temacie? Connected Drive podaje teoretyczna mozliwosc synchronizacji email na drive, ale tego tez nie jestem w staniu uruchomić :(
Opublikowano

WItam,

Okazuje sie ze zakup connected package professional nie gwarantuje w najwyższym modelu serii X dostępności kilku kluczowych funkcji biznesowych jak wyświetlanie SMS, email czy innych funkcjonalności np: BMW Online, BMW Connected+ czy Concierge Service :( słabe to. pewnie dlatego, ze ten pakiet bym w standardzie :)

• 1 rok później...
Opublikowano
U mnie pokazuje, że przyszedł sms i wyświetla od kogo i treść. Email nie jest dostępny i wydaje mi się że tutaj jest sprawa zdecydowanie trudniejsza ze względu na obsługę serwerów poczty. Samochód musi mieć na pokładzie soft klienta serwera pocztowego.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki, sprawdzę. Na siłę jak na razie czyta sms i podobnie nie da się napisać tylko dyktowanie j angielski
Opublikowano
Dzięki, sprawdzę. Na siłę jak na razie czyta sms i podobnie nie da się napisać tylko dyktowanie j angielski

Czy udało Ci się rozwiązać temat dotyczący treści SMS , mam ten sam problem , słyszałem że można przekodować CarPlay za pomocą BimmerCode ale nie znalazłem takiej opcji w programie

Opublikowano
Niestety, kombinowałem dziś trochę i się poddałem Tylko czyta sms i prosie aby sobie dyktować sms. W sobotę wymiana oleju zobaczę czy ogarną