Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jako iż zamierzam zwiekszyc moc w swoim n20 328i, a nie znalazlem zadnego tematu zwiazanego z bm3 chcialbym zapytac czy ktos uzywa/uzywal, jakie sa odczucia i czy warto? Czy lepiej jechac do tunera na zrobienie mapy?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Mam BM3 w M3 i sprawuje się świetnie polecam. Zmienilem mapę znanego i polecanego tunera na BM3 i jestem dużo bardziej zadowolony. Mapy i inne elementy są mega dopracowane. W M3 jest dużo elementów, ktorymi możemy sterować jak cold start, praca klapek wydechu, burble mamy 4 suwaki niczym equalizer i robimy co chcemy, gts flash do skrzyni, gts start itd itd.

Dodatkowo wiele map do wyboru. Ja jeżdzę na lekkiej w okolicy 500-520KM ale jak komuś nie szkoda auta i silnika są takie nawet 600KM+ zależnie od modów.

W zwykłym bmw nie miałem ale na pewno bym zaryzykował bo w M3 BM3 działa świetnie.

Edytowane przez --==maly==--
Opublikowano
Dodatkowym plusem chyba jest jeszcze to ze licencje można przenieść na następne auto, czyli wychodzi 1300 za auto nie tak złe. Ciekawe czy zauważalna różnica jest w 328i, możne jakiś posiadacz się wypowie :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przenieść możesz tylko raz ale warunkiem jest powrót w twoim aucie do seryjnej mapy czyli możesz u siebie wgrać serię i komuś sprzedać bm3 lub po prostu zabrać do nastęonego auta sprzedając serię.