Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam,

Czy może mi ktoś polecić firmę, która zrobi ramki na tablice rejestracyjne dobrej jakości? Chodzi mi o: dobry mocny plastik, dobre wykonanie (napisy i logo które nadrukowane, nie zmyje się po 3 myciach), a nie najtańszą chińszczyznę. Muszą też mieć inne opcje nadruku niż "biała farba".

Nigdy tego wcześniej nie zamawiałem, stąd jako nowicjusz w temacie chciałbym trafić od razu w dobre miejsce, a nie szukać go metodą prób i błędów :)

Pozdrawiam

Zodiac

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Seryjne rozwiązanie proponowane przez BMW.

Moje zdjęcie drugie.

vLiwp25.png

vPlBLJC.jpg

Iw4kIoT.png

A tu głosy rozsądku:

Ja mam własnie tak jak na zdjeciach i uważam że o wiele lepiej się to prezentuje niż standardowa ramka

dokładnie, polejcie temu Panu w moim imieniu.

4 wkręty: 07 14 6 959 895

4 podkładki: 07 11 9 904 208

2 zaślepki białe 51 18 1 813 017

2 zaślepki niebieskie 64 11 1 375 497

Natomiast na tył:

2 wkręty 51 11 8 122 522

i teraz w zależności od tego, gdzie wyjdzie ci dziura w tablicy, albo 2 czarne zaślepki albo 2 białe.

Proponuje kupić 2 takie i 2 takie, bo to kosztuje 2 zł.

2 zaślepki białe 51 18 1 813 017

2 zaślepki czarne 51 18 1 823 474

Jak odmierzyć miejsca na otwory odpowiednich miejscach chyba wiesz, nie trzeba pisać, aby potem nie była przesunięta 2 cm w bok :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardziej chodzi o to, że potrzebuje umieścic na ramce logo firmy + adres www (zaprzyjaźnionej firmy).

Aktualnie mam ramki "firmowe" salonów BMW, gdzie kupiłem samochody i są dobrej jakości.

Ramki robione "na zamówienie" które widziałem wyglądają jak z plastiku za 20 groszy sztuka zakupionego na Ali Express. Chciałbym wiedzieć, gdzie można dostać coś lepszego, co mogę sobie skonfigurować (jak wyżej) i zrobić pod siebie.

[EDIT] W G11 LCI te ramki to przymus z przodu, bo inna nie wejdzie ze względu na nerki I ACC z przodu, ale tył jeszcze jest po staremu ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

A to nie masz podkładki czarnej pod tablicę rejestracyjną?

Jak musisz mieć reklamę, która nic nie daje :D to moje rozwiązanie odpada, ok.

attachment.php?attachmentid=1970226&stc=1&d=1547250075

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A to nie masz podkładki czarnej pod tablicę rejestracyjną?

Nie, w salonie jak wydawali powiedzieli mi, że podkładki generowały im problemy z działaniem "radaru" w niektórych sytuacjach, więc na przód montują tylko te pokazane przez Ponta powyżej. Dla mnie to nie problem, jest OK, wystarczy jak z tyłu wymienię sobie reklamę salonu na reklamę, którę chcę wozić na aucie ;)