Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z Bmw e90 2.0 diesel 2007 rok. Pewnego dnia w aucie zaczęły szfankowac zamki. Po otwarciu z pilota zaryglowal się zamek od strony kierowcy i nie szło otworzyć drzwi od zewnątrz i wewnątrz. Miesiąc wcześniej wymieniłem zamek na używany bo wcześniejszy sie rozsypał i wszystko było ok. Na chwilę obecną nie idzie zamkac drzwi z pilota i ich otworzyć a nawet nie idzie zablokować drzwi przyciskiem na desce rozdzielczej. Ze znajomym wymienilem modul komfortu i centralny zamek zaczął działać ale po wpieciu wtyczki od zamka lewy przod problem wraca i nie działają piloty. Przkaznik przy bezpiecznikach i bezpieczniki sprawdzone i wszystko ok. Moje pomysły się wyczerpały. Czy może mieć to tez związek z wiazka w bagażniku bo wcześniej mialem przetarty przewód i to polutowalem może jakiś kolejny sie przetarl. Wiazka od drzwi kierowcy wydaje mi sie ze jest ok nie widać żadnych przetarc ani pęknięć przewodów.
Opublikowano

Kolego polecam jakiegoś dobrego elektryka odwiedzić bo to nie jest coś typowego spotykanego powszechnie.

Pozdrawiam

Opublikowano
Już chyba odkryta przyczyna przerwana wiazka w klapie bagaznika. Dwa brązowe przewody. Chyba to jest masa