Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, BMW F10 2011r sedan. Poszukuję zderzaków i progów, które nadadzą wygląd ///M. Z tego co wyczytałem są dwie drogi: pierwsza to pozmieniać wszystko na mpakiet bo zderzaki mają inne mocowania itd. Druga droga to kupić takie które będą wyglądać na mpakiet, ale będą pasować w miejsce fabrycznych zderzaków. Oczywiście wybieram opcję tańsza i łatwiejszą czyli wstawienie tych co będą pasować w miejsca fabryczne. Teraz pytanie do Was - czy znacie firmy, miejsca w internecie itd gdzie można dostać taki body kit? Tak żeby jakość była w miarę przyzwoita i pasowało to do auta wraz z estetycznie wyglądającymi szczelinami. Prosił bym o polecenie firm tych działających w internecie, ale jeśli ktoś zna takie które są tylko lokalnie i nie prowadzą działalności w internecie również.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Musi ci ktoś to powiedzieć, ale nie stać cię to się nie zabieraj o dupy strony za chińskibody kit co będzie odstawał.

To trzeba też porządnie polakierować, a nie szprajem bo taniej.

Nie możesz mieć jakości i szczelin i jeszcze tanio mieć zrobione.

Opublikowano
Musi ci ktoś to powiedzieć, ale nie stać cię to się nie zabieraj o dupy strony za chińskibody kit co będzie odstawał.

To trzeba też porządnie polakierować, a nie szprajem bo taniej.

Nie możesz mieć jakości i szczelin i jeszcze tanio mieć zrobione.

A kto Ci napisał że ma być tanio? Nie masz pojęcia na co mnie stać a na co nie :) Napisałem "tańsza" opcja, nie tania. Wyciągasz nieco za daleko idące wnioski. Takich internetowych "znafffcuf" i mądrali jest pełno, a dobrze było by gdyby poziom w internecie w końcu wzrósł i wchodzily by tylko odpowiedzi wnoszące coś sensownego do tematu. Aczkolwiek zmienianie wszystkich bebechów w cywilnej wersji z mki jest dla mnie kompletnie bez sensu. Dlatego wole pasujące w fabryczne miejsca cywilnej wersji stylizacyjne z mpakietu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem. W BMW F10 wersji cywilnej miałem zwykly zderzak z przodu, kupiłem zderzak od mpakietu i dostałem do niego piankowy absorber. Dokładnie taki: https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/7903991-absorber-uderzenia-gorny

Niestety wygląda na to że nie pasuje on bo nie idzie zbytnio założyć zderzaka. Czy potrzebuje takiego z wersji M5 żeby wszystko zagrało?

Dokładnie takiego? https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/8057219-absorber-uderzenia-srodkowy

Wygląda zupełnie inaczej niż ten z wersji cywilnej ale może tak ma właśnie wyglądać?